Diensten

Echtscheidingen

Het besluit te gaan scheiden gaat vaak gepaard met veel emoties, verdriet en teleurstelling, maar soms ook opluchting. Daarnaast spelen complexe financiële en juridische zaken een rol. Kortom: Er komt heel veel op je af als je nadenkt over scheiden en de gevolgen. Wie blijft er wonen in het ouderlijk huis of moeten beide ouders verhuizen? Hoe werkt co-ouderschap? Hoe wordt alimentatie berekend en hoe stel je een ouderschapsplan op?

Zakelijke geschillen

Een zakelijk geschil gaat vaak over het leveren van producten of diensten of een voorgenomen samenwerking. Er zijn vrijwel altijd afspraken gemaakt over wat geleverd zal worden, hoe en wanneer dat gebeuren gaat. In enkele bedrijfstakken worden op voorhand boeteclausules opgenomen voor bijvoorbeeld te late levering.

Persoonlijke geschillen

Naast begeleiding op het gebied van echtscheidingen en zakelijke geschillen bieden wij ook advies en begeleiding over persoonlijke geschillen. Denk hierbij aan problemen met een huurbaas, onduidelijkheid over de verdeling van een erfenis en consumentenzaken. 

Scheiden tijdens Corona​

Wij begrijpen dat u in deze hectische tijden behoefte heeft aan duidelijkheid en begeleiding. Daarom staan wij ook tijdens de coronacrisis gewoon voor u klaar. Uiteraard op gepaste afstand, zonder handen schudden en conform de richtlijnen van RIVM. De intake gesprekken zullen uitsluitend online plaatsvinden.