Scheiden tijdens de Coronacrisis

telefonische intake

Wij begrijpen dat u in deze hectische tijden behoefte heeft aan duidelijkheid en begeleiding. Daarom staan wij ook tijdens de Coronacrisis gewoon voor u klaar. Uiteraard op gepaste afstand, zonder handen schudden en conform de richtlijnen van RIVM. De intake gesprekken zullen uitsluitend telefonisch plaatsvinden. 

Vervolgens ligt de keuze bij u: de vervolg procedure kan gewoon online plaatsvinden. Wanneer u echter de voorkeur geeft aan gesprekken in het echt, dan kunnen wij deze gewoon verzorgen – uiteraard met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. 

Het is daarbij belangrijk om te weten dat wij uw gegevens met de grootste zorg bewaken. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en wij kunnen u dan ook verzekeren dat we uw gegevens nooit met derden zullen delen. 

online procedure

De online procedure verloopt hetzelfde als de normale procedure. Echter voert u de gesprekken gewoon vanuit uw eigen huis, of locatie naar keuze via de computer met videobellen. Voor deze afspraken maken wij gebruik van Microsoft Teams of Zoom. Hoe dit verder in z’n werk gaat lichten wij toe nadat we samen hebben besloten de procedure te starten. 

procedure op locatie

Wanneer de wens er is om de vervolg procedure liever in het echt te laten plaatsvinden, dan is dit uiteraard geen probleem. Wij hanteren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM. Uiteraard bewaken wij gepaste afstand (van 1,5 meter) en schudden wij geen handen.